Koledzy, prośba o poradę: jak będę jechał przez Częstochowę od strony Kłobucka, w sobotę ok. 11.00 to warto się pchać przez miasto czy macie jakieś lepsze propozycje ?
Kilka pytań związanych z elektroniką...
Zwiń
X
-
Kilka pytań związanych z elektroniką...
Witam.
Mam takie 2 pytania...
Czasami gdy chce odpalić auto i właczam zapłon"samochodzik z kluczykiem" na zegarach miga i nie mogę odpalić auta tzn odpali ale zgaśnie...i czasami muszę przekręcić kluczyk z pozycji 0 na 1 kilka razy by wkoncu się świecił i bym mógł odpalić auto czym to jest spowodowane? co zrobić by za każdym razem immobiliser się świecił? czasami jest to denerwujące np ostatnio musiałem szybko odjechać a siedziałem jak idiota i przekręcałem kluczyk z 5 razy albo i więcej bo immo migał i nie szło odpalić auta...
Druga sprawa to brak podświetlenia w bagażniku bezpiecznik sprawdzony żarówka również wyczytałem że jest coś takiego jak mikrostyk,ktoś mi wytłumaczy lub najlepiej pokaże na fotce gdzie to się znajduje bo nie mogę jakoś zlokalizować ew gdzie to kupić od czego się nada?
3 sprawa po otwarciu drzwi pasażera również nie zapala się lampka w środku auta a gdy otwieram resztę drzwi jest wszystko OK więc zapewne również mikrostyk? i również nie wiem gdzie to sie znajduje,czytałem szukałem ale jakoś mam problem z ogarnięciem tego...Pozdrawiam lukasz16vO1 srebrny hathback 1.9 TDI 110KM
Łukasz... https://www.facebook.com/profile.php?id=100004382645613
-
-
lukasz16v, mikrostyki są w zamkach
wymiana mikrostyków - gra nie warta świeczki, za parę dych jest nowy zamek
natomiast pierścień immo jest w obudowie stacyjki - coś masz z kluczem lub z pierścieniem
próbowałeś drugi kluczyk?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz16vDruga sprawa to brak podświetlenia w bagażniku bezpiecznik sprawdzony żarówka również wyczytałem że jest coś takiego jak mikrostyk,ktoś mi wytłumaczy lub najlepiej pokaże na fotce gdzie to się znajduje bo nie mogę jakoś zlokalizować ew gdzie to kupić od czego się nada?
3 sprawa po otwarciu drzwi pasażera również nie zapala się lampka w środku auta a gdy otwieram resztę drzwi jest wszystko OK więc zapewne również mikrostyk? i również nie wiem gdzie to sie znajduje,czytałem szukałem ale jakoś mam problem z ogarnięciem tego
a w bagażniku jest bardzo doby dostęp .jakby co posiadam kabel vag
Komentarz
-
Komentarz